Úvod

Děkujeme,

že jste si našli cestu až k nám na blog Czech Hookah Clubu (dále již jen CHC) V rámci skupiny CHC jsme se rozhodli, že se pokusíme podpořit dýmkařskou komunitu ve všech směrech, ve kterých budeme schopni alespoň trochu přispět k dýmkařské osvětě. Díky toho jsme se nakonec dohodli nejenom na zpřístupnění naší kompletní sbírky všem blogerům, kteří budou mít zájem tohoto využít, ale také jsme nakonec přistoupili k založení vlastního, skromného blogu, ve kterém Vám budeme pravidelně přinášet nezávislé recenze, informace ze světa dýmkaření a také nějakou tu radu.

Veškeré recenze budou navíc psány s dodatkem za několik různých zkušených dýmkařů z řad skupiny CHC, tak aby bylo zajištěno nezávislé posouzení a omezili jsme vliv osobních preferencí. Budeme se tak snažit psát opravdu seriózně neseriózní blog pro všechny dýmkaře – ať už se dýmkaření věnujete několik let, nebo pouze pár týdnů.

Všechny uvedené produkty navíc budeme moci odzkoušet v síti našich Hookah Lounge, případně v rámci našich služeb cateringu či školení.

Díky šířce naší sbírky, která se rozrůstá každým dnem, jsme Vám také schopni poskytovat jedinečné přímé srovnání jednotlivých dýmek.

Stejně tak budeme přinášet novinky a články z dýmkařské scény a jejího zákulisí. Budeme se za Vás snažit účastnit všech možných dýmkařských akcí a přinášet Vám z nich aktuální informace.

Budeme tedy doufat, že se Vám styl psaní našich článků bude líbit a občas si těch pár řádků pro zkrácení dlouhé chvíle přečtete.

Related Posts

Leave a Reply